Om Maskinfransson

Vi sätter nöjda kunder främst & Första klass till ekonomipris

MaskinFransson har försett svensk tillverkningsindustri med maskiner i mer än 55 år. Vi är ett fullserviceföretag inkl. kvalificerad försäljning, service och utbildning av maskiner samt finansiering. Vårt huvudkontor ligger i Hölö där vi även har lager och utställning. Vi vet att det inte finns en verktygsmaskintillverkare som är bäst på allt. Vår ambition är att samarbeta med flera maskintillverkare, som var och en har sin spetskompetens, så att vi som leverantör kan leverera den bästa och mest konkurrenskraftiga produktionslösningen oavsett om det handlar om svarvning, fräsning, sågning eller slipning.

Vår filosofi är att samarbeta med våra kunder och de utomordentliga maskinbyggare som vi representerar. Vår mycket kvalificerade och hängivna servicepersonal har tillgång till de bästa hjälpmedlen och kan ofta göra nya maskiner ännu något bättre än när de lämnade fabriken. Vår solida ekonomi är ytterligare en styrka. Bisnode (tidigare D&B) har gett oss högsta kreditbetyg “AAA” senaste 25 åren. Det betyder trygghet för alla företagets intressenter.

Inställningen att alltid sträva efter att göra våra kunder nöjda är ingen modefluga hos oss utan har varit vägledande från starten 1964. Varje år mäter vi kundnöjdhet på åtta olika punkter och vi har varje år fått ett genomsnittsbetyg över 4.0 på en 5-gradig skala. Att våra kunder blir nöjda, kan utvecklas och växa tillsammans med oss är och har varit vår ledstjärna ända sedan starten. Vi kan och vill leva upp till Era förväntningar!

Kuriosa: För ett antal år, i samband med en Öppet Hus-utställning, hade vi en slogan-tävling. Vi gav våra kunder i uppgift att hitta på passande slogans om oss. Vi har sedan dess använt ett flertal av dessa i vår marknadsföring, bl.a.: “Vi ger järnet” “Första klass till ekonomipris” och “Vi sätter nöjda kunder främst”.

“Vi sätter nöjda kunder främst” är den slogan som vi har använt oss mest av och vi tycker att den på ett mycket bra sätt speglar vår inställning; att först och främst se till att kunderna blir nöjda så att de vill komma tillbaka och handla av oss igen.