MaskinFransson ny agent för Starrag Heckert

Sedan den 21 september är MaskinFransson ny agent för Starrag Heckert.

Starrag GmbH i Chemnitz kan se tillbaka på en tradition i över 100 år som tillverkare av fräsmaskiner. År 1898 började det Chemnitz-baserade företaget bygga högprecisionsfräsar under varumärket Wanderer. Efter andra världskriget fick fabriken sitt namn efter Fritz Heckert, en politiker som stod upp för arbetarnas rättigheter. Idag är Heckert-fabriken i Chemnitz en del av Starrag Group, en ledande global tillverkare av verktygsmaskiner och tillverkningssystem. Heckert-fabriken i Chemnitz tillverkar 4- och 5-axliga horisontella fleroperationsmaskiner med palettstorlekar från 400-1800 mm.
Heckert står för precision, tillförlitlighet och teknisk innovation. Typiska kunder finns inom fordons-, flyg-, vindkraftsindustrin, men även legotillverkande företag som ställer höga krav på precision och noggrannhet.

Vi på MaskinFransson är stolta över att ha fått förtroendet att representera Starrag Heckert i Sverige. Maskinerna kompletterar vårt befintliga program på ett bra sätt och vi ser en stor potential i Starrag Heckert. Vi kommer inom kort att kontakta befintliga Starrag Heckert-kunder i Sverige för att informera om att vi nu gärna hjälper dem med service och reservdelar framöver och förhoppningsvis även nya maskiner.