God Jul och Gott Nytt År önskar MaskinFransson

Vår tillbyggnad i stort sett klar
Under året har vi byggt till för att få en större lageryta i Hölö och nu är den i stort sett klar. Med tillbyggnaden på plats har vi nu en lageryta på ca 1000 kvadratmeter vilket gör att vi kommer att kunna ha fler maskiner i lager framöver. 

Stark avslutning på året och positiv känsla framåt
Försäljningsmässigt har det varit lite ryckigt under året men avslutningen som vi hade under det sista kvartalet var ett av de starkaste vi någonsin har haft, vilket gör att vi även har en positiv känsla inför 2022. Bland försäljningarna under det fjärde kvartalet noterar vi särskilt två stycken 5-axliga Hedelius Tiltenta 11 1R 2600, en 5-axlig Hedelius Acura 65, en karusellsvarv You Ji VTL-1600ATC+C, ett par Quaser-maskiner och ett par Tsugami-svarvar. 

Service har gått starkt hela året
Service har gått starkt hela året och visar inga tecken på avmattning. Under första halvåret fick vi förstärkning av Dennis Biro som sedan dess har varit ett välbehövligt tillskott. Efter nyår får vi ytterligare förstärkning i form av Marcus Samuelsson som kommer att utgå från Tranås. Under nästa år kommer vi förmodligen att utöka servicesidan med ytterligare en eller två personer.  

ELMIA Verktygsmaskiner och invigning av tillbyggnad
Den 10-13 maj kommer vi att ställa ut på ELMIA Verktygsmaskiner i Jönköping. Vi hoppas att ni har möjlighet att besöka oss då. Vi kommer även någon gång under året att uppmärksamma färdigställandet av vår tillbyggnad, förmodligen i form av en Öppet Hus-utställning. Vi återkommer med mer information om det i god tid och hoppas även då att ni har möjlighet att närvara.

Vi vill med detta passa på att önska Er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och att Ni och Era nära och kära får vara friska!