ny säljare

Gustav Lewinson - ny säljare på MaskinFransson

Vi är glada att meddela att Gustav Lewinson sedan den 1 oktober har börjat som ny sales area manager för distriktet södra Sverige. Han tar över efter Niclas Mårtensson, som efter 13 års anställning nu har valt nya utmaningar på Yaskawa Nordic.
 
Gustav har arbetat med försäljning inom olika branscher och han kommer senast från dörrautomatik och optisk fiber.

Han brinner för teknik och har sedan barnsben ett stort motorintresse.

Inledningsvis kommer Gustav under några veckor att få en introduktion i Hölö för att lära känna övriga medarbetare och våra produkter. Han kommer även att följa med våra servicetekniker ut på installationer och servicearbeten.

Gustav kommer efter introduktionen att börja ta kontakt med våra befintliga kunder och andra potentiella och förhoppningsvis blivande kunder på distriktet.

 

Gustav, som bor i och utgår från Jönköping, har följande kontaktuppgifter:

Tel: 070-5776050
E-post: gustav [at] maskinfransson [dot] se

 

Om ni är i behov av ökad maskinkapacitet är ni givetvis välkomna att kontakta Gustav redan nu.


Med vänliga hälsningar
Maskin AB A. Fransson
www.maskinfransson.se

Stefan Hallonborg ny säljare på MaskinFransson

Vi är glada att meddela att vi har anställt ytterligare en säljare, Stefan Hallonborg, som närmast kommer från VS-Maskin/Bromi-gruppen. Stefan har fem års erfarenhet av maskinförsäljning och har dessförinnan arbetat som cnc-operatör och programmerare i 18 år. Inledningsvis kommer Stefan att arbeta parallellt tillsammans med Lars Björkman på distriktet Väst-Sverige som i stora drag omfattar Närke, Västmanland, Värmland, Dalsland, delar av Västergötland och delar av Södermanland. Stefan utgår från Eskilstuna och på sikt kommer han att ta över distriktet helt efter Lars.

Daniel Andersson ny säljare på MaskinFransson

Sedan mitten av november arbetar Daniel Andersson som maskinsäljare hos oss.
Han ansvarar från och med nu för vårt distrikt Södermanland-Gävleborg och han utgår från vårt huvudkontor i Hölö. Daniel har de senaste 10 åren arbetat på Älvsjömässan i Stockholm och har varit ansvarig för Tekniska Mässan.
Vi hälsar Daniel varmt välkommen till oss!

Lars Björkman ny säljare på MaskinFransson

MaskinFransson har anställt ytterligare en säljare, Lars Björkman, som närmast kommer från Italienska Minganti. Lars har många års erfarenhet av maskinförsäljning och var under en lång period säljare och försäljningschef på Erixon & Bonthron. Under mitten av 90-talet var Lars även säljare på MaskinFransson. "Vi är såklart glada att Lars kommer tillbaka till oss igen", säger Henrik Fransson på MaskinFransson. Lars, som började vid årsskiftet, utgår från kontor i Eskilstuna och ansvarar för ett säljdistrikt som omfattar Stockholm-Mälardalen med omnejd.

Pressrelease: Hans Midbeck ny säljare på MaskinFransson

MaskinFransson anställer ytterligare en säljare, Hans Midbeck, som närmast kommer från Stenbergs. Hans har varit i branschen sedan 1978 då han de första åren arbetade med service och utbildning. Sedan 1986 har han arbetat som maskinsäljare, bl.a. på MAF åren 1993-1994.

På MAF kommer Hans att utgå från kontor i Nässjö och ha hand om norra Småland, sydöstra Västergötland och Östergötland. ”Vi är givetvis glada att Hans kommer tillbaka till oss igen”, säger MAF:s försäljningchef Henrik Fransson. ”Vår satsning på södra Sverige har varit lyckat och vi stärker nu upp den regionen ytterligare. Från och med mitten på februari kommer vi även att ha en servicetekniker stationerad i Värnamo där vi även har vår andra utställningslokal. I slutet av februari kommer denna utställningslokal att invigas officiellt med en Öppet Hus-utställning tillsammans med våra medhyresgäster CE Johansson, Kenson, Nikken, System 3R och Titex Prototyp”, avslutar Henrik.

Prenumerera på innehåll